Μενού
Your Cart

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση θεωρούμε ότι συμφωνείτε μ' αυτό.

Fixate Gel Pads

Κωδικός: fi001
Περιγραφή Προϊόντος Η κάθε συσκευασία περιλαμβάνει ένα στρογγυλό διαφανές Gel Pad Τα FIXATE Gel Pad  είναι εξαιρετικά κολλητικές μεμβράνες. Εντούτοις, αν το αντικείμενο που θέλετε να προσκολλήσετε είναι βαρύ ή μεγάλης αξίας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από ένα Gel Pad, καλύπτοντας..
7.90€
Χωρίς ΦΠΑ:6.37€
Κωδικός: fi002
Περιγραφή Προϊόντος Τακτοποιήστε τις σημειώσεις σας με τα Fix-its Κατάλληλο για χρήση στο σπίτι ή στο γραφείο. Η κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 10 μικρά διάφανα Fixate Gel Pads Fix-it Τα FIXATE Gel Pad είναι εξαιρετικά κολλητικές μεμβράνες. Εντούτοις, αν το αντικείμενο που θέλετε να προσκολλήσετε είν..
9.90€
Χωρίς ΦΠΑ:7.98€
Κωδικός: fi03
Περιγραφή Προϊόντος Η κάθε συσκευασία περιλαμβάνει ένα στρογγυλό και ένα τρίγωνο Gel Pad μαύρου χρώματος Τα FIXATE Gel Pad  είναι εξαιρετικά κολλητικές μεμβράνες. Εντούτοις, αν το αντικείμενο που θέλετε να προσκολλήσετε είναι βαρύ ή μεγάλης αξίας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από ένα G..
9.90€
Χωρίς ΦΠΑ:7.98€
Κωδικός: fi004
Περιγραφή Προϊόντος Η κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 4 λωρίδες Gel Pad μαύρου χρώματος Τα FIXATE Gel Pad  είναι εξαιρετικά κολλητικές μεμβράνες. Εντούτοις, αν το αντικείμενο που θέλετε να προσκολλήσετε είναι βαρύ ή μεγάλης αξίας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από ένα Gel Pad, καλύπτον..
9.90€
Χωρίς ΦΠΑ:7.98€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)