Μενού
Your Cart

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση θεωρούμε ότι συμφωνείτε μ' αυτό.

Bee.be.ro

Κωδικός: be001
Κρεμώδες μύρτιλο με βανίλια, μοναδική κρέμα που σε στέλνει στα ουράνια! Μία "παιχνιδιάρικη" σειρά γεύσεων αυστηρώς για "μεγάλα παιδιά"! Όλες οι γεύσεις που απαρτίζουν αυτή τη σειρά είναι έντονες στους ουρανίσκους μας, φτιαγμένες με μεράκι από γλυκούς & φρουτώδεις συνδυασμούς ώστε να μας θυμίσουν όσ..
11.90€
Χωρίς ΦΠΑ:9.60€
Κωδικός: be005
Kew Kew  - Γλυκιά κρεμούλα με ακτινίδιο και ψήγματα βανίλιας Μαδαγασκάρης...... Μία "παιχνιδιάρικη" σειρά γεύσεων αυστηρώς για "μεγάλα παιδιά"! Όλες οι γεύσεις που απαρτίζουν αυτή τη σειρά είναι έντονες στους ουρανίσκους μας, φτιαγμένες με μεράκι από γλυκούς & φρουτώδεις συνδυασμούς ώστε να μας θυμ..
11.90€
Χωρίς ΦΠΑ:9.60€
Κωδικός: be002
Μείγμα κρεμών και βανιλιών με νότες από ροδάκινο και νεκταρίνι, μια κλασσική κρέμα των παιδικών μας χρόνων... Μία "παιχνιδιάρικη" σειρά γεύσεων αυστηρώς για "μεγάλα παιδιά"! Όλες οι γεύσεις που απαρτίζουν αυτή τη σειρά είναι έντονες στους ουρανίσκους μας, φτιαγμένες με μεράκι από γλυκούς & φρουτώδε..
11.90€
Χωρίς ΦΠΑ:9.60€
Κωδικός: be003
Pasteli -  Ποιος άραγε δεν έχει γευτεί το γνωστό και αγαπημένο μας παστέλι, με σουσάμι και μέλι; Μία "παιχνιδιάρικη" σειρά γεύσεων αυστηρώς για "μεγάλα παιδιά"! Όλες οι γεύσεις που απαρτίζουν αυτή τη σειρά είναι έντονες στους ουρανίσκους μας, φτιαγμένες με μεράκι από γλυκούς & φρουτώδεις συνδυασμού..
11.90€
Χωρίς ΦΠΑ:9.60€
Κωδικός: be004
Ανεπανάληπτο μείγμα από διαφορετικά είδη βανιλιών κάτι ανάμεσα σε παγωτό και γλυκό.... Μία "παιχνιδιάρικη" σειρά γεύσεων αυστηρώς για "μεγάλα παιδιά"! Όλες οι γεύσεις που απαρτίζουν αυτή τη σειρά είναι έντονες στους ουρανίσκους μας, φτιαγμένες με μεράκι από γλυκούς & φρουτώδεις συνδυασμούς ώστε να ..
11.90€
Χωρίς ΦΠΑ:9.60€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)