Μενού
Your Cart

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση θεωρούμε ότι συμφωνείτε μ' αυτό.

Tasaki

Κωδικός: ta002
Eνα ιδανικό υγρό αναπλήρωσης για τους καπνιστές που κάνουν την μετάβαση στο ατμισμα, κ για τους απαιτητικούς ατμιστες που αναζητούν την πραγματική γεύση του παραδοσιακού τσιγάρου. Σχεδιασμένο από τον δικό μας Vapingreek ή κατά κόσμο Δημήτρη Αγραφιώτη ! Κατασκευάζεται στον Καναδά !   Για 3mg νικο..
10.90€
Χωρίς ΦΠΑ:8.79€
Κωδικός: ta001
Ιδανικό υγρό αναπλήρωσης για τους καπνιστές που κάνουν την μετάβαση στο ατμισμα, κ για τους απαιτητικούς ατμιστες που αναζητούν την πραγματική γεύση του παραδοσιακού τσιγάρου πλαισιωμένο υπέροχα με άρωμα μήλου ! Σχεδιασμένο από τον δικό μας Vapingreek ή κατά κόσμο Δημήτρη Αγραφιώτη ! Κατασκευάζετα..
10.90€
Χωρίς ΦΠΑ:8.79€
Κωδικός: ta003
Ιδανικό υγρό αναπλήρωσης για τους καπνιστές που κάνουν την μετάβαση στο ατμισμα, κ για τους απαιτητικούς ατμιστες που αναζητούν την πραγματική γεύση του παραδοσιακού τσιγάρου πλαισιωμένο υπέροχα με γλυκιά καραμέλα ! Σχεδιασμένο από τον δικό μας Vapingreek ή κατά κόσμο Δημήτρη Αγραφιώτη ! Κατασκευά..
10.90€
Χωρίς ΦΠΑ:8.79€
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)